2012. január 30., hétfő

Morvai levele az amerikai zsidóknak a metélt .... '

               Morvai  Krisztina  az  igazi  magyar  megsértette  ismét  az  amerikai  zsidókat'Már  hozzászokhatnak  Európában  és  Amerikában,hogy  a Jobbik  és  Morvai  Krisztina  megvédi  a  magyarokat.Sokszor  olyan  hangnemben,mely  sértő  és  elfogadhatatlan  a  világban.Magyarországon  egy  új  demokrácia  van.itt  a  jobboldal  bármit  mondhat  és  tehet.Morvai  Krisztinát  lehet,hogy  dajcstomi  ihlette.Az  a baj,hogy  a  világban  ezért  bocsánatot  kell  kérni.Magyarországon  nem  szokás.A  magyaroknak  pirulhat  az  arca.
Részlet :
 "Nagyon örvendenék - olvasható a levélben -, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska.................
A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat! Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina." 
                     Mit  mondott  Jeszenszky  Géza ?
"Elképesztő ez a hang, ez a stílus, méltatlan a magyar hagyományokhoz és egy nőhöz. Minden tisztességes magyar ember csak elítélheti ezt a megszólalást."
              Vannak  akik  elhatárolódnak.Mennyien?A  kormány  is ?
Fodor András, a Deák kör vezetője nyílt levelet intézett a Jobbik-hoz, amelyben kérte, hogy határolódjanak el Morvai Krisztina kijelentéseitől, illetve Morvai kérjen bocsánatot leveléért. Nemcsak Morvai Krisztina nem kért bocsánatot a történtekért, de a Jobbik sem határolódott el. Dr. Hudecz Ferenc az ELTE rektora, az ELTE hallgatói, oktatói és munkatársai nevében elhatárolódott a Morvai Krisztina által megfogalmazott gondolatoktól.
Az MTI föltette a levéllel kapcsolatban a kérdéseit Morvainak, aki ezt válaszolta: "Nem szeretnék megnyitni egy olyan kört, hogy én mostantól kezdve a magánlevelezéseimről beszámolok. (...) Rengeteg gyalázkodást kapok folyamatosan, (...) ezekre én nem válaszolok. Úgy gondolom, kell hogy megmaradjon egy olyan szférája az életemnek, amiről én nem tartozom elszámolással" - tette hozzá.
 Teljes  cikk : http://www.nol.hu/belfold
 

Nincsenek megjegyzések: