2012. február 19., vasárnap

Eltemették Whitney Houstont ' Fotók és videók a temetésről

                         Eltemették  Whitney  Houstont 'Sokan  voltak  a temetésén ,  még többen  nézték  a  világon.Milliók  búcsúztak  tőle  könnyek  között.Számunkra  hosszú  volt  a  temetési  szertartás.A  temetői  szertartást  nem  láthattuk. Ha  szeretné  még  megnézni  a  közvetített  szertartást  ITT ' nézheti.Sajnos  a  volt  férje  botrányt  okozott.A  hazai  sajtó  tudósításaiból  olvashatnak  az  alábbiakban  és  láthatnak  néhány  fotót  és  videót  a  temetésről.



Kattintson a további képekhez Whitney Houston temetéséről!


Bobby Brown elhagyta a templomot
Bobby Brown elhagyta a templomot
Az utolsó percben a család mégis beleegyezett, hogy Whitney volt férje, Bobby Brown is részt vegyen a szertartáson. Igaz, csak azért enyhültek meg, hogy Bobbi Kristina az édesapja támogatását is megkapja a temetés alatt. Alig néhány perccel azután azonban, hogy elkezdődött az énekesnő búcsúztatója, Bobby Brown felállt, odasietett az elsősorban ülő lányához, mondott valamit, majd elviharzott. „Bobby elrohant a templomból, megölelte az egyik rokonát, a kocsijába pattant és elhajtott a temetésről” – erősítette meg a People magazinnak egy családtag.

A TMZ internetes portál értesülése szerint Bobby Brown is két kísérővel érkezhetett volna a temetésre, viszont ő 9 barátját is elvitte a búcsúztatóra. „Mondtuk neki, hogy ez nem egy parti, ha találnak helyet, üljenek le a teremben, de mi nem tudunk ennyi haverjának helyet biztosítani. Bobby mindenáron a lánya mellé akart ülni, ezt viszont Whitney családja nem engedte, ezért ment el még a ceremónia elején” – nyilatkozta egy névtelen forrás a TMZ-nek.
A családtagokon kívül beszédet mondott a búcsúztatón Kevin Costner, Clive Davis, Alicia Keys és Stevie Wonder is. „Ő volt a legnagyszerűbb popsztár, akit valaha ismertem, mégis mindig kételkedett magában. Folyton azt kérdezgette a közös munkák alatt: »Elég jó vagyok?, Elég csinos vagyok?, Fognak engem szeretni?«” – emlékezett vissza közös forgatásukra Kevin Costner. 
Kínos incidens Whitney Houston temetésén - fotó 
Kép: Northfoto
Az énekesnő legnagyobb slágerei szóltak, miközben Whitney-t örök nyughelyre kísérték. Bár maga a ceremónia zárt körű volt, az utcán tízezrek gyújtottak gyertyát az aranytorkú sztárért.
Ám sajnos még a temetése sem folyhatott le botrány nélkül: es-xérje, Bobby Brown még a szertartás megkezdése előtt kiviharzott e templomból, mert nem tetszett neki az ültetés, ám végül mégis megbékélt és visszaslisszant a helyére.
"A gyermekeim és én meghívást kaptunk ex-feleségem, Whitney Houston temetésére. A biztonsági őrök kísértek minket a helyünkre, majd még háromszor átültettek minket máshova. Nem értem, hogy a biztonsági őrök miért bántak így a családommal, és miért kérték állandóan, hogy üljünk máshova, mikor a többi vendéghez oda sem mentek. Ráadásul még azt sem engedték, hogy odamenjek a lányomhoz, Bobbi-Kristinához.
Mindezek fényében megcsókoltam az ex-feleségem koporsóját, és jobbnak láttam elhagyni a helyszínt, mert nem akartam jelenetet rendezni."
- nyilatkozta a temetés után Bobby Brown.
Whitney temetésére sok híresség volt hivatalos, és többen beszédet is mondtak az énekesnő emlékére. Kevin Costner a 'Több, mint testőr' című film forgatására emlékezett vissza, Alicia Keys barátnőjének és mentorának ajánlotta dalát, és Stevie Wonder is a zongorához ült, hogy dallal mondjon búcsút Whitney-nek.
A szertartás gyönyörű volt, és emlékeztetett mindenkit arra, hogy az énekesnőt mennyien szerették és tisztelték. Nyugodjon békében.
Forrás : http://neon.hu/bulvar

"Bobbi Kristina összeomlott a ceremónia végén, amikor édesanyja koporsóját felemelték és elindultak vele a templomból. De a családja támogatásával a végsőkig anyja mellett tudott lenni"- mondta Denise Council a temetés szervezője, a People magazinnak. Nem Bobbi Kristina volt az egyetlen, aki nehezen élte meg ezeket a pillanatokat. A középső sorokban ült, Whitney egykori fiatal szeretője Ray-J. Amikor a férfi meglátta az énekesnő arany koporsóját, zokogni kezdett, odahajolt és még utoljára jelképesen megérintette Whitneyt.
Whitney lánya és szeretője is rosszul lett a temetésen
 Forrás : http://www.nlcafe.hu/

Kattintson >Whitney Houston videók        Kattintson >Whitney Houston fotók







Whitney Houston temetési szertartása - Videó



Magyar televízió csatornák tudósításai a temetésről:
http://www.hirado.hu/   http://tv2.hu/tenyek/    http://www.rtlklub.hu/hirek/    http://www.rtlklub.hu/hirek/
http://mno.hu/ 

Nincsenek megjegyzések: