2012. február 13., hétfő

A világ legboldogtalanabb nemzete a magyar .Ez is a lejárató kampány része ?

                     Statisztika  szerint  a magyar  a legboldogtalanabb  nemzet  a világon .Ez  egy  lesújtó  statisztika.Az  IPSOS  felmérés  vajon  a lejárató  kampány  része ? Magyarország  most  lépett  be  egy  boldog  korszakba ' Nem illik  boldogtalannak  lenni 'Orbán  Viktor  vezetésével  lehet,hogy  még  világhatalom  lesz  Magyarország a  boldogság  tekintetében.Megelőzzük  majd Indonéziát  is. Észak-Korea  nem  számít ' Ma  eldőlt  az  Országgyűlésben,hogy  Európához  tartozunk. A  szabadságharc  szünetel.Lesz  munka '  Minden  lesz.Nem  illő  boldogtalannak  lenni '

A világ boldogabb lett 2007 óta, a magyarok nem - állapítható meg az Ipsos2011 végén elvégzett, és a napokban publikált "boldogságfelméréséből". A válság és a konfliktusok ellenére a boldogságindex (vagyis a az a szám ,ami azt mutatja, hogy a felnőtt lakosság hány százaléka "nagyon boldog") 2 százalékponttal növekedve 22 százalékra emelkedett. Eközben a magyar mutató 10 százalékról hat(!) százalékra esett. 

A magyar adat egyébként 4 ponttal csökkent a négy évvel ezelőtti felméréshez képest, ez az ötödik legnagyobb esést jelenti. Nagyon estek a brazilok (-9) és az indonézek (-7), de hát nekik volt honnan. 



Teljes cikk : http://www.portfolio.hu/gazdasag/ 

Nincsenek megjegyzések: