2012. május 6., vasárnap

Orbán Viktor : Imádkoznak értünk '

Orbán Viktor Vajdaságban tett látogatást.nagyon sok helyen megfordult. Élményeiről nyilatkozott a Magyar Szóban.Beszélt a nemzetegyesítésről.Nem tudom hogy miként akarja megvalósítani Orbán Viktor.Nemzetegyesítés 'Ez egy hatásos szó,mert sok magyarban keltenek nemzeti érzést.Az egyik probléma az lesz,hogy Szerbia is az EU tagja szeretne lenni.Ők nem tudják,hogy ez baj? A szerbek nem tanulnak Magyarország példájából?

Az egyik kijelentése Orbán Viktornak elgondolkoztató :
Kormányom rendkívül sok visszajelzést, elismerést, támogatást és biztatást kap a határon túli magyaroktól, ami nagyon fontos most, hogy kemény csatákat kell vívnunk Brüsszelben és más nemzetközi fórumokon. Világosan érezzük, hogy nemcsak a magyarországi magyarok, hanem a határon túli magyar közösségek is velünk vannak, ők ezt ki is nyilatkoztatják, bátorítanak bennünket, üdvözletüket küldik, imádkoznak értünk és mindent megadnak annak érdekében, hogy a magyar kormány a nemzetközi színtéren sikerrel vívhassa meg nemcsak a magyarországi magyarok, hanem az egész magyar nemzet jövője szempontjából kulcsfontosságú küzdelmet.
Nem csodálkozok Orbán kijelentésén,mert komolyan gondolja.Orbán Viktor hol harcol és csatázik? Brüsszelben' Néhány napja azt mondta,hogy Barosso és az IMF a mi barátunk.Elment keletre.Megváltozott a véleménye ? A nemzetegyesítésig harcolni és imádkozni kell ? Csak 250 ezren kérték a kettős állampolgárságot ' Ez nem sok az összmagyar létszámhoz képest.Van néhány kérdésem:Orbánért mondott ima kötelező lesz ? Vajon Gyurcsány fog imádkozni Orbánért? Aki nem imádkozik annak mi lesz a sorsa?
Orbán Viktor interjút elolvashatja http://www.magyarszo.com/

 

Nincsenek megjegyzések: