2012. június 9., szombat

"Össze voltam zavarodva" -mondta Paris Jackson

Életében először mesélt hosszan és bizalmasan életéről Michael Jackson lánya, Paris a talkshow-dojen Oprah Winfrey műsorában.
kép: Northfoto
"Éveken át különféle maszkokat kellett viselnem, amikor apuval elhagytam az otthonunkat. Akkoriban nem értettem, miért van erre szükség, és nagyon zavart ez az egész. Nem értettem, hogy ha apu ennyire szeret minket, akkor miért nem vállalja az arcunkat a nyilvánosság előtt..."
- kezdi a vallomást a már 14 éves, gyönyörű, csinos lánnyá cseperedett Paris.
"Aztán megértettem, miről van szó. Apu így tette lehetővé, hogy normális hétköznapi életet éljünk, és ne vegyünk el tőlünk a gyerekkorunkat a paparazzók és a fanatikus őrültek. Mivel senki nem ismerte az arcunkat, nyugodt gyerekkorunk volt. Ha apu nélkül jártunk-keltünk a világban, senki se volt ránk kíváncsi. Suli, barátok, bulik, kirándulások... jó gyerekkorunk volt..."
- magyarázza a kislány, aki rajongásig szerette apját.
kép: Northfoto

Oprah műsorában arról is szó esett, hogy a pop királyának halálát egy bizonyos gyógyszer túladagolása okozta, amit Michael orvosa felelőtlenül írt fel a megadott dózison fölül. Paris ma is minden nap gondol apjára, aki nagyon hiányzik neki és testvéreinek.
A 14 éves lány hamarosan egy  mozifilmben szerepel, melynek címe Lundon's Bridge and the Three Keys lesz: kíváncsi volna arra, apja mit gondol a színészethez való vonzalmáról, mivel nagynénje, Janet Jackson nem igazán támogatja. Janet úgy véli, Parisnek várnia kellene a 18. szülinapjáig, míg a karrierre kezd koncentrálni... 
Forrás : http://neon.hu/
Angol nyelvű videó itt nézhető ' 

Nincsenek megjegyzések: